Onze Aanmeldprocedure

Als je interesse hebt om bij ons een cursus of een opleiding te volgen kunnen we een kennismakingsgesprek plannen. Je kunt dan samen met je begeleider (ster) een afspraak maken. In dat gesprek kunnen we samen bekijken voor welke vakken je certificaten wilt halen. Tevens maken we afspraken op welk (MBO)niveau je wilt starten.

Je leerhouding en je vooropleiding zijn van belang om daar duidelijke afspraken over te maken.

Samen kunnen we beslissen of je een week met een programma wilt meedoen.
Je hebt dan de gelegenheid om voor jezelf na te gaan of je een goede keuze hebt gemaakt.

Aan het einde van de week hebben we een evaluatiegesprek wat de vervolgstappen zijn. Als je graag wilt starten kun je een afspraak met je wijkcoach maken. Aan de hand van het evaluatiegesprek schrijven wij een scholingsvoorstel voor jou en de wijkcoach, die een traject in het kader van Activerend Werk gaat inzetten. Dat voorstel is uitgangspunt voor de start van de opleiding. 

Vanaf de eerste dag van je opleiding gaan we de vakken plannen en ben je samen met een begeleider van Relay verantwoordelijk voor je leerproces.

Tijdens de opleiding zul je merken dat je niet alleen met schoolvakken bezig bent maar ook allerlei vaardigheden leert, zoals plannen, met deadlines werken en zelfstandig opdrachten maken. Deze competenties worden regelmatig met je besproken, zodat je positieve feedback op je leerhouding krijgt.

Wij werken samen met onderstaande Zorginstellingen:

  • `s Heeren Loo
  • Pro Persona
  • RIBW AVV
  • Siza